Libnet.ro
UNICEF

15:45

Unul dintre cei mai mari impresari ai anilor `80 a murit

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai mari impresari ai anilor `80 a murit

Aurel Relu Gherghel, unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente din anii 70-80 din Romania a incetat din viata in cursul zilei de miercuri, la varsta de 79 de ani. De numele sau se leaga. continuă pe Antena3

il recunosti? Azi e unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Asa il astepta, in urma cu 33 de ani, pe Mos Craciun

Acum este unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Este sportiv, dar si tanar politician. E vorba despre luptatorul K1 Catalin Morosanu. Acum 33 de ani asteptandu-l pe Mosu?, este.

Donald Trump, laudat de un celebru scriitor francez: Este unul dintre cei mai buni presedinti americani pe care i-am vazut

Donald Trump este un presedinte bun. Sub acest titlu, scriitorul Michel Houellebecq, unul dintre cei mai apreciati autori francezi ai momentului, semneaza un articol de opinie in Harpers Magazine in care sustine.

Cabral este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a murit

Cabral Ibacka este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a incetat din viata. Acesta era patronul unei firme de hosting implicate recent intr-un scandal de amploare. Da, Horia il chema. Si era.

Tocmai A MURIT! Era unul dintre cei mai IUBITI ROMANI! Vestea MORTII a cazut ca un TRASNET (FOTO)

Aurel Gherghel s-a stins din viata la varsta de 79 de ani. A fost unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente din anii 70-80 din Romania. De numele sau se leaga cariera celor mai importanti.

Ascensiunea si decaderea primului supermodel din lume. Cine a fost frumoasa Gia, femeia care i-a fascinat pe cei mai mari designeri

De o frumusete uimitoare, cu parul inchis la culoare si 1,73 m inaltime, americanca Gia Carangi a avut contracte de modeling cu cei mai mari designeri ai lumii: de la Armani si Versace, la Dior ori Yves Saint Laurent, fiind considerata primul supermodel din lume. La 18 ani, avea un castig anual de sase cifre si revolutiona lumea modei.

Financial Times: BVB se confrunta cu una dintre cele mai mari caderi din istoria sa

Bursa romaneasca se confrunta cu una dintre cele mai mari prabusiri din istoria sa dupa ce guvernul a anuntat noile taxe ce vor fi adoptate, scrie publicatia britanica de profil Financial Times.

VIDEO Cum arata filmata de sus una dintre cele mai mari exploatari de carbune din Romania. Pare un colt din Marele Canion

Mina de lignit de la Filipestii de Padure, judetul Prahova, a fost in anii `80-`90 una dintre cele mai mari din Romania, de unde se exploatau 900 de tone de carbune pe an. Marele dezavantaj al exploatarii din Filipesti a fost calitatea slaba a lignitului.

Crina Pintea, prezentata oficial la Gyor: Unul din cele mai mari vise s-a mplinit

Dupa ce a avut evolutii foarte bune la CE de handbal feminin din Franta a fost desemnata cel mai bun pivot al turneului final), Crina Pintea a fost prezentata oficial drept noua jucatoare a formatiei Gyor, campioana en-titre a Europei.

Estimari SUA: Romania va avea o productie de porumb RECORD, care va depasi anul 1984, considerat unul dintre cei mai buni pentru agricultura din istorie

Romania va ajunge la o productie de porumb de exceptie, in anul agricol 2018-2019, ce va depasi recordul din anul 1984, considerat a fi unul dintre cei mai buni ani agricol ai tuturor timpurilor, potrivit.

Stirile ProTV: Armata Romna, printre cei mai buni angajatori. Salariile si beneficiile angajatilor

Armata Romana a devenit unul dintre cei mai apreciati angajatori din tara. Potrivit unui studiu facut de o platforma de recrutare online - la care au participat 100. 000 de oameni - Ministerul Apararii Nationale, se claseaza pe locul 8.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )